Не знам вече какво да я правя тая Алфа!!!! Вчера карах на една приятелка Форд Фокуса...115 к.с. дизел и върви като самолет. А тази 155 и куц кон. Еми нз какво да я правя вече нов дебитомер, нов TPS и върви когато си пожелае. Сутрин никога не пали от първия път оборотите падат и гасне. После глъхне и като позагрее върви като самолет независимо на газ или бензин. И след малко каране всичко се скапва. Във всеки сервиз викат няма проблем колата е ок. Е ок ама да върви след 3500 об. и пак не както трябва тва не е ок. А ся на климатик няма да ви как тръгвам с колко газ и как забива муцуната не е истина. Казвам ви напрягам се с нея чак. И както не върви по някое време се сеща и пак независимо на климатик ли е или на газ или бензин става изтребител. Тамън се кефя и пак game over. Не я сравнявам с другата ми кола с брерата щото тя е нова ама и ако тя започне да прави така бати колите... Как може бе хора Форд 115 к.с. да върви толкоз добре, а тая не само като си иска!!!?!?!!?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ядосана!
Collapse
X
-
Явно колата ти има някакъв проблем за да ги прави тия магарии. Закарай я в специализиран сервиз на Алфа и няма начин да не открият проблема. А относно фокуса на приятелката ти е нормално да ти се струва, че върви повече защото въртящия момент на дизела те залепя на седалката още в ниските обороти и създава илюзията, че колата върви страшно много а то всъщност е само за момент. Не се отчайвай ще я оправиш колата просто не си отишла на правилното мястоsigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Ако трябва и в Бг мама ще я пусна темата
Добре де като не показва нищо на диагностиката, двигателя няма вибрации, а работи като шевна машина какво може да е. И защо така се променя. Гледаха я за пробив долу дето аспуха, пробив за въздух след дебитомера, а дебитомера и Тпс са нови на БОШ и пуснаха и адаптация. А това с паленето сутрин пак не го прави всеки път. Нз ще се гръмна вече. Дебитомера вкарвал въздух на 400 мисля. Сменен въздушен филтър абе всичко. Аз ако мога да я закарам до Холандия дето ми е брерата и ония хора ще я разберат ама сложно пък не ми се кара до там.Алфа Ромео 166 ,Брера
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexandra Покажи съобщениеАко трябва и в Бг мама ще я пусна темата
Добре де като не показва нищо на диагностиката, двигателя няма вибрации, а работи като шевна машина какво може да е. И защо така се променя. Гледаха я за пробив долу дето аспуха, пробив за въздух след дебитомера, а дебитомера и Тпс са нови на БОШ и пуснаха и адаптация. А това с паленето сутрин пак не го прави всеки път. Нз ще се гръмна вече. Дебитомера вкарвал въздух на 400 мисля. Сменен въздушен филтър абе всичко. Аз ако мога да я закарам до Холандия дето ми е брерата и ония хора ще я разберат ама сложно пък не ми се кара до там.
В кое населено място из Бг ти се намира возилото? . Ако искаш я закарай и в Холандия да ти я оправят - само гледай да не ти стъпи колкото БрератаОпитай се да и решиш проблема в Бг - според мен ще ти излезе доста по евтино!
Last edited by pininfarina; d.m.y г., 15:23.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Има газ-има проблем,няма газ-няма проблем,така е със Твинспарковете !!!!!!!!!Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеСамо 100-октанов бензин и няма да имаш никакви проблеми.
Всичките нерви, време и пари можеше да си спестиш ако караше с качествено гориво.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеСамо 100-октанов бензин и няма да имаш никакви проблеми.
Всичките нерви, време и пари можеше да си спестиш ако караше с качествено гориво.166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Ха... при мен, като карам постоянно на газ идва време, в което ми прави мизерии при първи старт. Когато я покарам 10км на бензин и се оправят нещата. Но смело твърдя, че на бензин върви една идея по-добре, отколкото на газ.
Sent from my XT1032 using TapatalkSport Wagon 2.0TS|LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщениеХа... при мен, като карам постоянно на газ идва време, в което ми прави мизерии при първи старт. Когато я покарам 10км на бензин и се оправят нещата. Но смело твърдя, че на бензин върви една идея по-добре, отколкото на газ.
Sent from my XT1032 using TapatalkTHERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related
Comment
-
100 октана 200октана пълни глупости 100 % съм сигурен ,че имаш проблем със свещи кабели и бобини същото е и при мен или поне беше. Със всяка смяна на запалителните чарколяци колата се подобряваше. Първо виж свещите,второ кабелите на свещите ако са здрави погледни дали като татиснеш лулите към свеща изпуква ако не значи някой от червените лули е спукана и трябва да я смениш,трето най важно бобините може да имаш за смяна не са евтини но ефекта е смразяващ. Друго по колата не прави докато не провериш тези теи неща. Такива със въздушния ти филтър е задръстен,карай със 100 октана ,отиди тук там им кажи да бягат на далеко даже и от форума¡!!!!!!!!!!!!!!!!!алфа ромео 156 тс
Comment
Comment